ER-XOTIN MUNOSABATLARIDA BOSHQARUVNING O‘RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20655475 - Shovxiyev , Luqmoniddin; Meliboyeva , Sevinch (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarda manipulyativ xatti-harakatlarning psixologik asoslari, ularning sabablari va oqibatlari tahlil qilinamiz. Biz ushbu ishimda manipulyatsiyaning turli shakllarini ochib beramiz hamda bu holatlarning er-xotin o‘rtasidagi ishonch, muloqot va oila barqarorligiga ta’sirini ko‘rsatib o‘tamiz. Shuningdek, maqolada manipulyatsiyani aniqlash va oldini olish bo‘yicha samarali tavsiyalar beramiz.