O‘SMIRLARDA AGRESSIV XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHI VA KORREKSIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20642358 - Sattorova , Mahliyo; Muxtorova , Mo‘tabar (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida agressiv xulq-atvorning shakllanish sabablari, uning psixologik xususiyatlari hamda korreksiya usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, agressiyani kamaytirishda samarali psixologik yondashuvlar yoritiladi.