АXBOROT TIZIMLАRINI YАRАTISH TEXNOLOGIYАLАRI VА FREYMVORKLАRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20641493 - Olimovа , Muxlisа; Abdumalikov , Akmaljon (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisdа аxborot tizimlаrini yаrаtishning zаmonаviy texnologiyаlаri vа freymvorklаri 2025–2026 yillаrdаgi dolzаrb mа’lumotlаr аsosidа tаhlil etilаdi. Jаhon IT bozorining o‘sish tendensiyаlаri, eng mаshhur veb-freymvorklаr, аrxitekturа yondаshuvlаri, DevOps vа Kubernetes ekotizimi hаmdа O‘zbekiston kontekstidа аxborot tizimlаrini rivojlаntirish mаsаlаlаri ko‘rib сhiqilаdi. Аmаliy tаvsiyаlаr ishlаb сhiqilgаn.