TADQIQOTCHILIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING ELEKTRON-DIDAKTIK TA'MINOTI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20483880 - Axatqulov , Anvar; Abdualimova , Muattar (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta'limda tadqiqotchilik kompetensiyasini rivojlantirishda elektron-didaktik ta'minotning roli, tuzilmasi va amaliy qo'llanilish usullari tahlil qilinadi. Maqolada e-learning vositalari, raqamli resurs bazalari va interfaol topshiriqlar orqali talabalarning ilmiy-tadqiqot ko'nikmalarini shakllantirishning metodologik asoslari yoritiladi.