ADAPTIV TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDAGI AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20382906 - Sharipova , Sadoqat (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada adaptiv ta’lim texnologiyalarining zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, sun’iy intellekt asosidagi adaptiv platformalar, individual ta’lim trayektoriyasi va raqamli ta’lim muhiti imkoniyatlari tahlil qilingan. Adaptiv ta’limning ta’lim sifati hamda talabalarning mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.