ASOSI KINEMATIK QO‘ZG‘ATILGAN TO‘RTBURCHAK PLASTINKA UCHUN CHEGARAVIY MASALA - Otaqulov , Azamat (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu ishda kinematik qo‘zg‘alishlar ta’siridagi qarama qarshi tomonlari qistirib mahkamlangan va qolgan ikki tomonlari erkin bo‘lgan to‘g‘ri to‘rtburchak shaklidagi plastinka uchun chegaraviy masala yechilgan. Xususiy tebranish formalari aniqlangan.