KASBIY TAYYORGARLIKNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TA’LIM MUHITINI TASHKIL ETISH MEXANIZMLARI - Chorieva , Muxabbat (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada kasbiy tayyorgarlikni rivojlantirish jarayonida innovatsion ta’lim muhitini tashkil etish mexanizmlari tahlil qilingan. Zamonaviy ta’lim tizimida innovatsion pedagogik texnologiyalar, raqamli ta’lim resurslari va interaktiv o‘qitish usullaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, innovatsion ta’lim muhitini shakllantirishning asosiy komponentlari va uni amalga oshirishning pedagogik shart-sharoitlari ilmiy asoslab berilgan.