ШЕЪРИЙ МАСАЛДА МУАЛЛИФ КОНЦЕПЦИЯСИ УЙҒУНЛИГИ ВА КЕЧИНМА ТАБИАТИ - Джалалетдинова , Фотима (Scientific practical conference, 2026)
Мазкур мақолада шеърий масалнинг ўзбек адабиётига таъсири талқин этилади. Жумладан, шеърий масал ёзувчилар ҳамиша дард билан бақати бўлади. Тарбия ва мулоқот тушунчаси ўз ифодасини топади.