PEDAGOGIK TAFAKKURNING RIVOJLANISHIDA METAKOGNITIV STRATEGIYALARNING O’RNI - Ibrohimova , Shahlo (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda pedagogik tafakkurni rivojlantirishda metakognitiv strategiyalarning ahamiyati tadqiq etiladi. Bo‘lajak o‘qituvchilarning o‘z bilish faoliyatini boshqarish, tahlil qilish va baholash ko‘nikmalarini shakllantirishning ilmiy-nazariy asoslari va amaliy natijalari bayon qilingan.