FATIK NUTQIY AKTLARNING SEMANTIK-PRAGMATIK KLASSIFIKATSIYASI - Akramova , Dilnoza (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola fatik nutqiy aktlarning turlari va ularning qo’llanilish jihatlari haqida so‘z yuritilgan bo‘lib, uning suhbat ishtirokchilariga bog’liqligi haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, maqola fatik nutqiy muloqotlarning ingliz va o’zbek tillaridagi misollar bilam boyitilgan