IJTIMOIY TADBIRKORLIK LOYIHALARINING SAMARADORLIGINI MATEMATIK BAHOLASH MODELI - Mingboyeva , Oydin; Saloxitdinov , Sherzod (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada ijtimoiy tadbirkorlik loyihalarining samaradorligini matematik baholash modelini ishlab chiqish masalalari ko'rib chiqiladi. Ijtimoiy ta'sir va moliyaviy barqarorlikni bir vaqtning o'zida o'lchashdagi o'ziga xos qiyinchiliklar ta'kidlanadi. Taklif etilayotgan model keng qamrovli baholashni ta'minlash uchun turli miqdoriy va sifat ko'rsatkichlarini birlashtiradi. Tadqiqot ijtimoiy tadbirkorlik sohasida shaffoflik va hisobdorlikni oshirishga hissa qo'shadi.