KASR TARTIBLI ODDIY DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI EYLER USULIDA SONLI YECHISH - Karimov , M.M. (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada kasr tartibli chiziqli va chiziqsiz oddiy differensial tenglamalarni taqribiy hisoblash uchun Eyler usulining umumlashtirilgan ko‘rinishidan foydalanilgan. Tadqiqot davomida Python dasturlash tilida tegishli algoritmlar ishlab chiqildi va integrallash qadami hamda maksimal absolut xatolik o‘rtasidagi bog‘liqlik o‘rganildi.