SUPERPARAKOMPAKT FAZOLARNING KO‘PAYTMALARI HAQIDA - Jumayev , Davron (Scientific practical conference, 2026)
Topologik fazolar nazariyasida fazolarning kompaktlik turidagi xossalarini o‘rganish fundamental yo‘nalishlardan biri hisoblanadi.