UMUMTA’LIM MAKTABLARI MATEMATIKA KURSINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNALOGIYALARNI QO’LLASHNING NAZARIY JIHATLARI VA USLUBIY ASOSLARI - Shamshiyev , Abdivali; Komilov , Kamronbek (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarida matematika fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati, zamonaviy usullarning samaradorligi hamda ularni amaliyotga joriy etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirishda interfaol metodlarning o‘rni tahlil qilingan.