TALABALARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH INTENSIV TA’LIM YONDASHUVI - Butayev, Norbek (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada intensiv ta’lim yondashuvi asosida talabalarning kasbiykompetentligini rivojlantirish mexanizmlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda intensiv o‘qitishning mohiyati,uning pedagogik jarayondagi o‘rni hamda talabalarning kasbiy faoliyatga tayyorgarligini oshirishdagi ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek, intensiv yondashuv orqali bilim, ko‘nikma va malakalarni qisqamuddatda samarali shakllantirish imkoniyatlari ilmiy asosda yoritiladi.