(1-qism) “Globallashuv sharoitida yoshlar ma’naviyati” mavzusidagi hududiy ilmiy-amaliy anjuman materiallari toʻplami : https://doi.org/10.5281/zenodo.19624706 - Xakimov, Zafar (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu anjuman to‘plamida 2026-yil 16-aprel kuni Toshkent kimyo texnologiya institute Yangiyer filiali tomonidan tashkil etilgan “Globallashuv sharoitida yoshlar ma’naviyati” mavzusida o‘tkazilgan hududiy ilmiy-amaliy anjumanga materiallari kelib tushgan tezis va maqolalar o‘rin olgan. Ilmiy-amaliy anjuman materiallari oliy ta‘lim muassasalari professor-o‘qituvchilari, kata ilmiy xodim – izlanuvchilar, magistrlar, bakalavr va umumta’lim maktab o‘qituvchilari, shuningdek barcha tadqiqotchilar foydalanishlari uchun mo‘ljallangan.