RUS TILINI BILISH VA BIZNES MUZOKARALARI SAMARADORLIGI O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIK - Ernazarova , M. N; Ibragimov, S. T (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada rus tilini bilish va biznes muzokaralari samaradorligi o‘rtasidagi bog‘liqlik ilmiy asosda tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida til omilining muzokara jarayonidagi roli, iqtisodiy qarorlar qabul qilishga ta’siri hamda savdo aloqalarini rivojlantirishdagi ahamiyati aniq misollar orqali yoritiladi.Shuningdek, rus tilini bilish orqali biznes subyektlari o‘rtasida ishonch darajasi oshishi, muzokaralar tezlashishi va iqtisodiy natijadorlik kuchayishi asoslab beriladi. Maqolada til bilimining biznes samaradorligiga bevosita ta’siri alohida ta’kidlanadi.