УСТОЗНИНГ МАЪНАВИЙ ЖАСОРАТЛАРИ - Исмоилов , Собир (Scientific practical conference, 2026)
Халқимизда “Устоз отангдан улуғ” деган ҳикмат бор. Ҳар биримиз ҳаёт чорраҳаларининг турли нуқталарида ўз устозларимиз билан учрашганмиз. Тақдир деб аталмиш ёзириқ, бизларни ўзимиздан ёши улуғ, тажрибаси катта, билим доираси ва дунёқараши кенг устозларга рўбарў қилган ва қилади.