BARAKA HIKMATLARI - Ismoilov , Sobirjon (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada baraka tushunchasining mazmun-mohiyati va talqinlari, baraka omillari, manbalari hamda barakani ketgazuvchi jihatlar oyatlar, hadislar, hikmatlar, maqollar va ulamolar talqinlariga asoslanib ochib berilgan.