RAQAMLI IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA RUS TILINING STRATEGIK O‘RNI VA AHAMIYAT - Ernazarova , M. N; Musurmonov , Sh. U (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida rus tilining axborot almashinuvi, texnologik integratsiya va xalqaro biznes aloqalaridagi o‘rni tahlil qilinadi. Rus tili MDH mamlakatlari o‘rtasidagi raqamli hamkorlikning asosi va global axborot makoniga chiqish ko‘prigi sifatida ko‘rib chiqiladi.