KASB-HUNAR TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK XIZMAT FAOLIYATI MAZMUNI - Sattorova , Mahliyo; Arslonova , Sevinch (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada kasb-hunar ta’lim muassasalarida psixologik xizmat faoliyatining mazmuni, maqsadi hamda asosiy yo‘nalishlari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim jarayonida o‘quvchilarning shaxsiy rivojlanishi, kasbiy yo‘nalishi, ijtimoiy moslashuvi hamda psixologik salomatligini ta’minlashda psixologik xizmatning ahamiyati yoritib beriladi.