O‘ZBEKISTONDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISH: ILMIY TAHLIL VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Karakulova , Umida; Mamayusupova , Maftuna (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida psixologik xizmatni tashkil etishning nazariy asoslari, huquqiy-me’yoriy bazasi, amaliy tajribasi va rivojlanish istiqbollari tahlil qilinadi.