MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR - Sattorova , Mahliyo; Akramova , Sitora (Scientific practical conference, 2026)
Maqola o‘zbek maktab ta’limi sharoitida psixologik xizmatni tashkil etish, o‘quvchilarning yosh xususiyatlarini hisobga olgan holda ta’lim-tarbiya jarayonini samarali tashkil qilish uchun muhim manba bo‘lib xizmat qiladi.