OROLBO‘YI MINTAQASIDA XIZMAT KO‘RSATISH SOHASI KORXONALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI - Ko‘charov , Xurshid (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada xizmatlar sohasini rivojlantirishning о‘ziga xos xususiyatlari va alohida jihatlari o‘rganilib, mamlakatimizda iqtisodiy faoliyat turlari bо‘yicha kо‘rsatilgan xizmatlari hajmi va ularning o‘sish sur’atlarining o‘zgarish tendentsiyalari tahlil qilingan. Bugungi kunda mamlakatimizda xususan Qoraqalpog‘iston respublikasida xizmat ko‘rsatish sohasining o‘ziga xos xususiyatlari, unda kichik biznesning o‘rni va ahamiyati muallif tomonidan ochib berilgan. Qolaversa, aynan xizmat ko‘rsatish sohasida kichik korxonalar raqobatbardoshligini oshirish yo‘llari bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.