АВТОМОБИЛЬ ТРАНСПОРТИ КОРХОНАЛАРИДА АУДИТ ЖАРАЁНЛАРИНИ РАҚАМЛАШТИРИШ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Саитов , Сирожиддин (Scientific practical conference, 2025)
Мақолада автомобиль транспорти корхоналарида рақамли аудит воситалари (Computer Assisted Audit Techniques — CAATs) ва замонавий ахборот технологияларини жорий этишнинг илмий-услубий асослари ўрганилган.