O‘QUV-USLUBIY INTERAKTIV XIZMAT KO‘RSATUVCHI DASTURIY VOSITALARNING AVZALLIKLARI - Xoljigitov , Dilmurod; Shamsiddinov , Ozodbek (Scientific practical conference, 2025)
Hozirgi vaqtda, hukumatimiz tamonidan interaktiv xizmatlarni shakllantirish, tashkil etish va ularni boshqarishga katta e’tibor berilmoqda. Interaktiv xizmatlarni tashkil etishning eng tez va yahshi yo’li, bu, ularni internet tarmoqlari orqali amalga oshirish hisoblanadi.