O‘ZBEKISTONDA “YASHIL ENERGETIKA”NI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Ubaydullayeva , Vasila; Mamadaliyeva , Gulsanam; Alimqulova , Ruxshona (Scientific practical conference, 2025)
Ta’kidlash joizki, bugungi kunda mamlakatimizda “yashil” iqtisodiyotni, umuman, “yashil” energetikani rivojlantirishga alohida e’tibor qaratilmoqda. Shu munosabat bilan qayta tiklanadigan energiya manbalari asosida elektr energiyasi ishlab chiqarishni ko‘paytirish bo‘yicha qat’iy qadamlar qo‘yildi.