TA’LIM XIZMATLARI KO‘RSATISHDA RAQAMLI IQTISODIYOTNING O‘RNI VA ROLI - Ubaydullayeva , Vasila (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu ishda ta’lim xizmatlari ko‘rsatish jarayonida raqamli iqtisodiyotning roli va ahamiyati yoritib beriladi. Raqamlashtirish ta’lim sifatini oshirish, ta’lim jarayonini avtomatlashtirish, o‘quv resurslaridan samarali foydalanish, masofaviy ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish va innovatsion texnologiyalar orqali o‘qitish tizimini modernizatsiyalashda katta ahamiyat kasb etadi.