O‘ZBEK FALSAFASI RIVOJIDA TASAVVUF TA’LIMOTINING O‘RNI - Ismoilov , Sobirjon (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek falsafasi, O‘zbekiston falsafasi, mustaqillik falsafasi, milliy falsafa va o‘zbek falsafasi rivojida tasavvuf ta’limotining o‘rni ochib berilgan.