TURIZM SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING QO‘LLANILISHI VA UNING IQTISODIY SAMARADORLIGI - Turakulov , Humoyun (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda turizm sohasida raqamli texnologiyalarning qo‘llanilishi, ularning iqtisodiy samaradorligi hamda soha rivojiga ta’siri tahlil qilinadi.