TURIZMDA OVQATLANTIRISH XIZMATINI RIVOJLANTIRISH - Pardaboyev , Shaxriyor (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda turizm sohasida ovqatlanish xizmatining o‘rni va ahamiyati, uni rivojlantirish yo‘nalishlari hamda zamonaviy tendensiyalar tahlil qilinadi.