ZAMONAVIY TURIZM: IMKONIYATLAR, MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - Mustafayeva , Dilnura (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur tezis zamonaviy turizmning rivojlanish jarayoni, uning iqtisodiy va ijtimoiy ahamiyati, shuningdek turizm sohasida mavjud imkoniyatlar, muammolar hamda kelajak istiqbollarini tahlil qilishga bag‘ishlangan.