TURIZMDA MEHMONXONA XIZMATINI RIVOJLANTIRISH - Jo‘rayev , Ozodbek (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda turizm sohasida mehmonxona xizmatining o‘rni va ahamiyati, uni rivojlantirish yo‘nalishlari hamda zamonaviy tendensiyalar tahlil qilinadi. Mehmonxona xo‘jaligining turizm industriyasidagi iqtisodiy roli yoritilib, xizmat sifati, raqobatbardoshlik va innovatsion yondashuvlar asosida takomillashtirish bo‘yicha takliflar beriladi.