RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA YOSH TADQIQOTCHILAR ILMIY FAOLIYATI: INNOVATSIYA, INTEGRATSIYA VA ZAMONAVIY MUAMMOLAR - Tursunboyeva , Gulbahor (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyotning jadal rivojlanishi sharoitida yosh tadqiqotchilarning ilmiy-tadqiqot faoliyati, ularning innovatsion jarayonlardagi o‘rni va ilm-fan hamda ishlab chiqarish integratsiyasi masalalari tizimli tahlil qilingan. Tadqiqot davomida yosh olimlar faoliyatidagi samaradorlik ko‘rsatkichlari, raqamli texnologiyalarni qo‘llash darajasi va sohadagi mavjud to‘siqlar o‘rganilgan. Maqola yakunida intellektual salohiyatni raqamli transformatsiya talablariga moslashtirish bo‘yicha ilmiy taklif va tavsiyalar ilgari surilgan.