JAMOANI BOSHQARISH USULLARI - Yuldasheva , Sojida; Anorboyeva , Aziza (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada jamoani boshqarishning asosiy usullari, ularning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari hamda zamonaviy tashkilotlarda samarali boshqaruvni ta’minlash omillari tahlil qilinadi. Shuningdek, boshqaruv uslublarining jamoa samaradorligiga ta’siri yoritilib, amaliy tavsiyalar beriladi.