RESTORANLARDA MARKETING STRATEGIYASINI ISHLAB CHIQISH - To‘ychiyeva , Nodira; Baxtiyorova , Gulsevar (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada har bir restoranlarning o‘z faoliyatini boshlashidan oldin olib borilishi va e’tibor qaratishi lozim bo‘lgan marketing strategiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.Bundan tashqari har bir marketing tamoyilning muhim ekanligiga alohida e’tibor qaratilgan.