IQTISODIYOTDA TEMIRYO‘L TRANSPORTINING O‘RNI - Norbekov , Xursandmurod (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada temiryo‘l tiransporti,uning ahamiyati. O‘zbekiston hududida qurilgan temiryo‘llar hamda,mintaqaviy mahalliy temiryo‘llar haqida, bundan tahqaritemir yo‘l orqali yuklarni tashish uchun to‘lov miqdoriga bog‘iq bo‘uvchi omillar haqida ma’lumot berilgan.