JAMIYAT IQTISODIY TARAQQIYOTIDA TURIZMNING O‘RNI - Xosilmurodov , Islom; Begbutayeva , Shahlo (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada turizmning jamiyat iqtisodiy barqarorligini ta’minlashdagi va rivojlanishidagi ahamiyati yoritilgan bo‘lib, turizm sohasining rivojlanish ko‘rsatkichlari mulohaza qilingan.