ELEKTRON TIJORAT VA UNING IQTISODIY TIZIMGA INTEGRATSIYASI - Abdikulova, Zamira (Scientific practical conference, 2026)
Elektron tijoratning zamonaviy iqtisodiy tizimga integratsiyalashuvi va uning ahamiyati tahlil qilinadi. Unda elektron savdo platformalarining rivojlanishi, raqamli texnologiyalar asosida savdo jarayonlarining takomillashuvi hamda ularning iqtisodiyotga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, elektron tijorat orqali bozor infratuzilmasining kengayishi, biznes jarayonlarining soddalashuvi va yangi iqtisodiy imkoniyatlarning yaratilishi ko‘rib chiqiladi.