BARQAROR RIVOJLANISH SHAROITIDA EKOLOGIK MUAMMOLARNI BOSHQARISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Amakboyeva , Diyora (Scientific practical conference, 2026)
Barqaror rivojlanish sharoitida yuzaga kelayotgan ekologik muammolar va ularni boshqarishning zamonaviy usullari yoritiladi. Asosan, atrof-muhitga salbiy ta’sir ko‘rsatayotgan omillar, ularning jamiyat hayotiga ta’siri hamda bu muammolarni kamaytirishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, yangi texnologiyalar, yashil iqtisodiyot va muqobil energiya manbalaridan foydalanish orqali ekologik barqarorlikni ta’minlash masalalariga alohida e’tibor qaratiladi.