MEHMONXONA VA RESTORAN BIZNESINI RIVOJLANTIRISHDA REKLAMANING O‘RNI - To‘ychiyeva , Nodira; Kattabekov , Sirojiddin (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda mehmonxona va restoran biznesini rivojlantirishda reklamaning o‘rni keng yoritiladi. Reklama marketing tizimining ajralmas qismi sifatida xizmat ko‘rsatish sohasida muhim ahamiyat kasb etadi. Mazkur ishda reklamaning mijozlarni jalb etishdagi roli, zamonaviy reklama turlari, ularning samaradorligi, shuningdek, turizm va xizmat ko‘rsatish sohasidagi raqobatbardoshlikni oshirishdagi ta’siri batafsil tahlil qilinadi.