TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOG XODIMLARNING KASBIY MOTIVLARINI RIVOJLANTIRISH SHART-SHAROITLARI - Amirova , Nazokat (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada, motiv, motivatsiya muommosi va uning o‘rganilganlik darajasi, ta’lim muassasalaridagi psixolog xizmat xodimlarining motivatsiyasini o‘rganish, uning nazariy asoslari hamda kasbiy motivlarni shakllantirishning psixologik asoslari xususida so‘z yuritilgan.