SHAXS AGRESSIV HOLATINI DIAGNOSTIKASIDA «MAVJUD BO‘LMAGAN HAYVON» METODKASINING AHAMIYATI - To‘rayeva , Nigora (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada shaxsning Egosi (Meni) qay darajadaligini, fikrlash xususiyatini, shaxsning agressivligini, xavotirlanish va himoya reaksiyalarini diagnostika qilishga mo‘ljallangan mavjud bo‘lmagan hayvon metodikasiga batafsil to‘xtalgan. Shuningdek, bu metodika yordamida shaxsning ijodiy imkoniyatlari kabi jihatlarini o‘rganish mumkin.