KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH – HAR BIR FUQARONING BURCHI - To‘xtaxonova , Aqidaxon (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada korrupsiyaga qarshi kurashishning xalqaro-huquqiy asoslari, O‘zbekiston Respublikasining milliy qonunchiligida ushbu yo‘nalishda amalga oshirilayotgan islohotlar hamda davlatlararo hamkorlik mexanizmlari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, BMT, Yevropa Kengashi, Iqtisodiy hamkorlik va rivojlanish tashkiloti (OECD) kabi xalqaro tuzilmalar doirasida ishlab chiqilgan prinsip va normalarning milliy qonunchilikka implementatsiyasi masalalari yoritiladi.