TARJIMONLIK SOHASI - Sunatillayeva , E‘zoza (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada tarjimonlikning jamiyat hayotidagi o‘rni, uning tarixiy ildizlari, zamonaviy ko‘rinishlari va bugungi kunda unga qo‘yilayotgan talablar haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, tarjimonlikning turlari, tarjima jarayonida uchraydigan muammolar va ularni yengib o‘tish usullari ham ko‘rib chiqiladi.