INNOVATSIYANING GNOSEOLOGIK VA IJTIMOIY-FALSAFIY ASOSLARI - Mallayeva , E’tiborxon; Omonova , Gulmira (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada innovatsiya falsafasining maqsadi va vazifalari yangilik, izlanish va ijod qilishga qaratilgan faoliyatning xususiyatlari, innovatsiya falsafasi mohiyatan gnoseologik voqelik, ya’ni insonning bilishga, o‘rganishga qaratilgan say’-harakatlarini ekanligi aks ettirilgan.