VIRTUAL TURIZM (VR) XIZMATLARINING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Kamolov , Dostonbek (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada virtual turizm (VR – Virtual Reality) xizmatlarining mazmuni, texnologik asoslari va ularning global hamda O‘zbekiston sharoitidagi rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Virtual turizm sohasining innovatsion imkoniyatlari, iqtisodiy samaradorligi va xizmatlar sektorida yangi biznes modellar yaratishdagi o‘rni ilmiy jihatdan asoslab berilgan.