КЎҲНА ҲАСРАТНИНГ ФАЛСАФИЙ ТАЛҚИНИ - Kирйигитова Нигора (Scientific practical conference, 2025)
Ушбу мақолада таниқли шоир Эркин Воҳидовнинг “Бу кўҳна ҳасрат” шеърининг таҳлили мисолида шоир ижодидаги фалсафий тафаккурнинг бадиий ифодалаш ҳодисаси ўрганилган.