TRANSPORT VOSITALARI HARAKATLANISHINI MONITORING QILISHNING BUGUNGI KUNDAGI AN’ANAVIY HOLATI - Mustafoyev , Behzod; Kulmuradov , Dilshod (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada transport vositalari harakatlanishini monitoring qilishning bugungi kundagi an’anaviy usullari, ularning afzalliklari va kamchiliklari ilmiy tahlil qilinadi. Shuningdek, monitoring jarayonida qo‘llaniladigan texnologiyalar, an’anaviy nazorat mexanizmlarining samaradorligi hamda ularning zamonaviy raqamli yechimlarga o‘tishdagi o‘rni ko‘rib chiqiladi.