ZAMONAVIY JAMIYATDA IQTISODIY QADRIYATLAR VA OILA BARQARORLIGI - Ortiqov , Olimjon (Scientific practical conference, 2025)
Zamonaviy oilalarda iqtisodiy qadriyatlar ijtimoiy mas'uliyatni tushunishga va amalga oshirishga yordam beradi. Oila a'zolari o‘z jamiyatlariga yordam berish, ijtimoiy loyihalarda ishtirok etish va o‘z atrofidagi muhitni yaxshilashga intilishadi.Mustaqil iqtisodiy holat oilada ijobiy muhitni shakllantiradi, bu esa ma’naviy qadriyatlarga e’tiborni oshiradi.